Variace na Boloňské špagety

Toto není recept na pravé Boloňské špagety, ale je to jeho příjemná jednodušší varianta. Možná je to trošku Babicovina, ale zase takovej průser jako recepty Ládi Hrušky to určitě není.

bolonske spagety
Variace na Boloňské špagety
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlasů: 2
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Toto není recept na pravé Boloňské špagety, ale je to jeho příjemná jednodušší varianta. Možná je to trošku Babicovina, ale zase takovej průser jako recepty Ládi Hrušky to určitě není.
Porce Doba přípravy
4porce 20minut
Porce Doba přípravy
4porce 20minut
bolonske spagety
Variace na Boloňské špagety
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlasů: 2
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Toto není recept na pravé Boloňské špagety, ale je to jeho příjemná jednodušší varianta. Možná je to trošku Babicovina, ale zase takovej průser jako recepty Ládi Hrušky to určitě není.
Porce Doba přípravy
4porce 20minut
Porce Doba přípravy
4porce 20minut
Suroviny
Porce: porce
Jednotky:
Pokyny
  1. Dejte vařit vodu na těstoviny. Pěkně al-dente ať nejste za burany. Do vody nemusíte dávat olej, jenom pokud by vám pěnila a vám se nechtělo operovat s pokličkou, tak můžete. Ale vodu pěkne osolte, to zas jo.
  2. Nakrájejte si cibuli na kostičky, česnek na tenké plátky a mrkev oloupejte a nakrájejte na půlkolečka. Cibuli s česnekem hoďte na olej (olivový) a nechte zesklovatět. Pak přihoďte cibuli. Kdyby cám to připadlo moc suchý, můžete podlejt vodou z těstovin. Jo, dali jste do vody na těstoviny ty těstoviny, žeano?
  3. Mleté maso lehce proněťte, osolte, opepřete a pomajoránkujte. Pak hoďte na pánev a rozňahnějte to maso na malé kousíčky.
  4. Až když je maso pěkně hnědé a není nikde růžové, zalejte ho rajským protlakem. Nechte hezky probublávat 5-10 minut. V průběhu na maso nastrouhejte parmazán a zamíchejte.
    Bolonske spagety
  5. Odstavte, smíchejte s těstovinami a podávejte s hoblinkami parmazánu.
  6. DOBROU CHUŤ
    bolonske spagety
Sdílet tento recept
PoužívámeWP Ultimate Recipe
Share

Comments

You may also like...