Recept na tatarský biftek

Tataráček se dělá velice jednoduše. Koupíme hovězí, ideálně svíčkovou, někteří jsou to schopní dělat i ze zadního hovězího. Maso naškrábeme ostrým nožem a trošku pak ještě posekáme. Maso rozmícháme vidličkou s následujícími ingrediencemi, množství je tak na 200k masa:

  • 1 žloudek
  • malá, na drobno nakrájená cibule (ideálně šalotka)
  • lžička soli
  • lžička pepře
  • lžička papriky
  • lžička worchesterové omáčky
  • půl lžičky sójové omáčky
  • lžička kečupu
  • lžička plnotučné hořčice

Dobře promíchané maso s kořením necháme ideálně 1-2 hodiny odstát v lednici.

Připravíme cca 6 topniek, které potřeme česnekem a pivo.

Tatarák natřeme na topinku a zapíjíme pivem 🙂

recept z luxusnich receptu
Recept na tatarský biftek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
recept z luxusnich receptu
Recept na tatarský biftek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Sdílet tento recept
PoužívámeWP Ultimate Recipe
Share

Comments

You may also like...