Nejvíc luxusní kuřecí křídla na téhle planetě

Nejvíc luxusní kuřecí křídla na téhle planetě

Jako, křídel jsem měl už moc. Ale tohle, to je prostě péčko. Takže, díky Káťo a Terko a přidávám boží recept, myslim, že je vyčórovaný od ChefKamu, ale asi na to nikdo nemáme patent žeano.

luxusní kuřecí křídla
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
luxusní kuřecí křídla
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Suroviny
Porce:
Jednotky:
Pokyny
  1. Křídla rozložíme na součástky a to nejedlý hnusný vyhodíme. Osolíme, opepříme a dáme je tak na 15 minut na 180 do trouby. Pak vyndáme a necháme vychladnout
  2. Na pánvi rozehřejeme fakt maličko oleje, přidáme cibuli, zázvor a česnek a necháme zeklovatět. Přidáme hoisin omáčku, šťávu z pomeranče a nastrouháme pomerančovou kůru (jenom to oranžový, to bílý je hnusný). Pomeranč doporučuji nejdřív nastrouhat kuru a pak až vymačkat. Necháme trošku probublat.
  3. Do pánve s ingrediencemi přidáme křídla a vaříme a vaříme, dostatečně dlouho (fakt to trvá minimálně 15 minut, dokud to nezhoustne a hezky se to nespatlá dohromady.
  4. Posypeme sezamem a podáváme
  5. Skvěle se k nim hodí asijský Coleslaw salát, recept na něj najdete taky tady někde.
Sdílet tento recept
PoužívámeWP Ultimate Recipe
Share

You may also like...